Handledsrem för iPhone – Ett proaktivt skydd

Det finns många skydd världen över som är skapade för endast en sak: att skydda våra iEnheter. De är gjorda av alla möjliga material och skall klara det mesta. Men kanske är de allra bästa skydden helt enkelt de proaktiva?

Det finns oändligt många situationer där undertecknad själv varit rädd att tappa sin iPhone. Till exempel kan vi ta förra årets resa till Paris. Där stod man, tittandes ner på marken från Eiffeltornet, marken som var stenhård och hundratals meter ner. Scenariot spelades om och om igen i huvudet. Jag var rädd att tappa min iPhone och få den ersatt av tusentals småbitar av glas samt aluminium.

Men om vi bortser från en aktsam iNörd, så kan man med denna smarta lilla, proaktiva, handledsrem hindra många av de olyckor som händer världen runt med iPhones. Att vara proaktiv är ofta det absolut bästa skyddet. Vilket just är en liten sådan här rem som ger en liten garanti som ofta kan ersätta många människors pedantiska säkerhetsprocedurer.

Så här ser det ut. Man monterar helt enkel dit ett litet rem-fäste som i sin tur blir fästpunkt för den handledsrem du köper. Är du intresserad så är det till Photojojo du skall till. Där finns priser, mer information och massor annat.

Leon

Leon

Skribent

Dela:

Comments are closed.