Winterboard har fått en rejäl uppdatering

För den som har en jailbreakad iEnhet är säkerligen inte Winterboard helt okänt. Detta program är en viktig källa om man exempelvis ska ändra teman eller ändra vissa ljud. Nu har detta program fått en rejäl uppdatering vilket är på tiden.

Winterboard må vara en nödvändighet när det gäller att installera olika teman, men det har också funnits en hel del problem som snabbhet och stabilitet. Jailbreakrelaterade program har i vissa fall kraschat på grund av Winterboard och att det är fullt med buggar. Detta har lett till att flertalet jailbreakanvändare undvikit att installera Winterboard på sina iEnheter. Kanske kan denna omfattande uppdatering få många användare att tänka om när det gäller winterboard.

Saurik, för många känd som hjärnan bakom Cydia, släppte igår den uppdaterade verisionen som nu heter WinterBoard 0.9.3904 och innehåller följande uppdateringar och buggfixar:

■5.x: Solve SpringBoard Scroll Lag (only with “SummerBoard Mode” off)
■Default SummerBoard Mode to Off
■4+5: TimeStyle, PerPage, IconAlpha
■4+5: WinterBoard.app Respring Fix
■5.x: Last Ditch kill -KILL Respring
■4+5: HTML Wallpaper Multi-Touch
■2+3: Fixed SpringBoard Crashes
■Corrected Order of UISound Stack
■Use Fallback/* to Wildcard Theme

Vi får hoppas att detta leder till att Winterboard fungerar bättre till våra iEnheter.

Jag har själv inte uppdaterat Winterboard ännu, men ni som gjort det eller kommer göra det får gärna lämna en kommentar om hur ni tycker det funkar.

Källa: idownloadblog

Winterboard går att ladda ner i Cydia kostnadsfritt.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.