WhoIsCalling – älskvärt tillägg om du kör jailbreak

Det finns en hisklig mängd med tillägg i Cydia, så pass mycket att det är lätt att bläddra förbi dem bästa. Att veta vad som är bra, jättebra och sjukt bra i Cydia kan vara en svårighet och jag tänkte hjälpa nya som gamla ägare lite på traven.

För flera av er kommer detta som en självklarhet men för er som inte kände till det sedan tidigare är det nu dags att lyfta ögonen för applikationen WhoIsCalling. Funktionen är liksom TrueCaller för Android en komplett tjänst som slår upp okända nummer i samma stund som marimba ljuder ur högtalaren. Alltså, WhoIsCalling söker upp nummer som du inte har i din telefonbok mot internet när det ringer och du får ett namn som kanske kan hjälpa dig att avgöra om du skall lyfta på luren eller inte.

Jag tycker personligen att funktionen är helt fantastisk och jag märker inte av några komplikationer i batteritid. Faktum är att jag ser tillägget som en obligatorisk tjänst om man har bestämt sig för att jailbreaka sin iPhone.

Om du också vill använda dig av WhoIsCalling kan du lägga till http://lannerhjelm.se/cydia i källorna på Cydia. Därefter finns WhoIsCalling under changes eller under sökfunktionen.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.