vWallpaper – Gammalt blir nytt

En funktion som funnits till iPhone tidigare via jailbreak men aldrig blivit riktigt populär är video-bakgrunder, vWallpaper. Funktionen har fascinerat många men snott prestanda med råge vilket har gjort att den ofta hamnat på hyllan, nu kommer den dock tillbaka!

Video-bakgrunder som installeras via vWallpaper har aldrig uppskattats på grund av sin effekt på telefonen. Nu, ett par år senare, visar det sig dock att den börjar ta fart tack vare dom nya processorerna i enheterna. Genom att installera vWallpaper kan du köra video i såväl låsskärmen som hemskärmen. Med iPhone 4 och iPad körs tillämpningen dessutom väldigt bra, i varje fall i förhållande till dom äldre telefonerna.

Något som måste vägas in är att batteriet kommer att gå åt snabbare, detta säger sig självt då iPhone spelar upp video i skärmen. Funktionen är förmodligen väldigt individuell om den uppskattas eller inte. För er som vill ta del av den är det dock endast att lägga till http://i.danstaface.net/deb i Cydia och sedan söka på vWallpaper.


admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.