iPhoneGuiden.se

Big Boss, en av dem största källorna i Cydia har lanserat en visuell uppdatering för OS 3.1.3. Med detta tilläg kan du uppdatera iPhone till 3.1.3, i varje fall så att iTunes och App Store uppfattar den aktuella mjukvaran som uppdaterad.

Apple lanserade i februari OS 3.1.3 som är en kopia av 3.1.2, men med ett uppdaterat baseband och således en bättre blockad mot jailbreak. Att man väljer att uppdatera sin mjukvara är ett resultat av att iTunes matar en med info om att det är ett av alla alternativ, dock finns det ingen som helst fördel att göra detta och mjukvaran i sig orsakar mer problem än nytta. Genom att installera Virtual Update Firmware 3.1.3 från Big Boss kommer iTunes att uppfatta iPhone med 3.1.3 och inte anse att någon uppdatering är nödvändig.

Även App Store stirrar sig blind på denna visuella uppdatering. Eftersom 3.1.2 och 3.1.3 är i stort identiska med varandra finns det inget program som inte fungerar på 3.1.2. Dock har Apple som rutin att de mest populära apparna är bundna till den senaste uppdateringen, vilket är falskt. Även här kommer den visuella uppdateringen lösa problemen och alla program som ”kräver” 3.1.3 kommer att installeras utan problem.

Virtual Update Firmware 3.1.3 går att installera på alla olika iPhone-enheter.