Tävling: Vinn Navigon Design Car Kit till iPhone (Avslutad)

Tävlingen är avslutad. Vinnaren blev Johan Ekeblom!

Nu kör vi igång årets första tävling här på iPhoneguiden.se och denna gång har ni chansen att vinna Navigons Design Car Kit till iPhone 3G och 3GS som har ett värde på ca 400 kr.

Design Car Kit är en enkel, men mycket bra bilhållare för iPhone 3G och 3GS. Den kommer med stabil och säker hållare samt en laddare med adapter för cigarettuttag. Läs gärna vår recension på Design Car Kit.

För att delta i tävlingen ska man länka till recensionen på Design Car Kit. Det går bra att länka på sin blogg, hemsida eller Twitter-kanal. För att vi ska vara säkra på att ni har länkat måste ni skriva ett inlägg nedan, med adressen till din sida, blogg eller Twitter-kanal där länken till recensionen finns.

Tävlingen pågår i en vecka, till måndagen den 1 mars. Då lottar vi fram en vinnare, denne kontaktas via e-post och vi publicerar även vinnaren i en artikel här på iPhoneguiden.se.

Såhär är du med och tävlar:

  1. Lägg upp länken till vår recension av Design Car Kit på din blogg, hemsida eller Twitter-kanal.
  2. Skriv en kommentar/ett inägg nedan med länkadress till din blogg, hemsida eller Twitter-kanal där adressen till recensionen finns.

Länken till recensionen: https://iphoneguiden.se/recension-navigon-design-car-kit/

OBS! Det är viktigt att ni skriver en fungerande e-postadress när ni skriver inlägget nedan för att vi ska kunna kontakta er om vinst.

Se exempel nedan.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.