Välkommen till nya iPhoneguiden.se.

Då var nya sidan igång, en uppdaterad sida med forum, nyheter, guider, tips och mycket mer. Vi hoppas att du kommer att drivas på sidan och det är bara att registrera dig.

Vad har hänt? Vi har tagit bort gamla och flyttat den till en annan adress på iPhoneguiden.se och lagt in en helt ny sida. Du hittar adressen längre ned i denna artikel. Vi har lagt in ett forum för dig som gillar att diskutera och svara eller fråga om iPhoneämnen, vi har skapat Appkontrollen, där vi lägger upp recensioner och topplistor om Apples applikationer. För att inte vara sämre än andra har vi även färska nyheter, guider, tips, m.m.

Vi gör det för att det är ett av våra största intressen och för att vi vill förmedla dagsfärska nyheter och hjälpa er medlemmar.

Nu vill ni att du registrerar dig och tar en titt på sidan. Det är helt gratis att bli medlem och det kan du göra här.

Eftersom allt är nytt på sidan kan det finnas fel, så som ”döda” länkar, vissa saker som inte fungerar korrekt och fel i textinnehållet. Därför vill vi, mer än gärna, att du kontaktar oss och skriver vad som är fel. Det kan du göra till kontakt@iphoneguiden.se eller via formuläret här.

Vi söker skribenter

Vi söker nu ett antal nyhetsskribenter och recensenter till vår nystartade sida. För att vi skall lyckas med detta på bästa sätt behöver vi fler engagerade medarbetare, som brinner för sitt intresse… Läs mer »

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: