Ny våg av rykten på iPhone 4G idag!

Efter att en ny iPhone HD/4G prototyp hittats i Vietnamn i förra veckan. Har nu nästan samtliga tidningar och redaktioner världen över fastslagit att den nya iPhone’n är funnen och att det är denna vi kommer få se om en månad på WWDC. Idag satte ännu en våg av spekulationer och gissningar igång då det då handlar om vare sig upplösningen kommer vara 960×640 eller mindre/större. Det är också stor diskussion om vare sig iPhone’n kommer ha 512 eller 256 megabytes ram.

Det har också dykt upp saker om att Foxconn ska skicka ut 24 miljoner iPhones 2010, som då också beräknas säljas! Vare sig någon av dessa rykten är sanna får vi se i slutet av 2010 då försäljningsstatistiken kommer. Men det vore ju väldigt intressant om Apple planerar att intresset kommer vara så högt under 2010!

Men i vilket fall, i all uppståndelse så har killen som fått tag i en protoyp i Vietnamn förra veckan, nyligen lagt ut några nya videor idag som verkar avslöja lite mer. Man kan ju aldrig få nog av att kolla på den, right? Men jag vill veta lite vad ni tycker om designen! Gillar ni den nya lite mer ”tegelstensformen” eller gillar ni dom rundade kanterna på 3GS och 3G? Jag vill veta, så släng gärna iväg en kommentar här nedanför! Hur som helst här har ni videorna:

iPhone Video 1

iPhone Video 2

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.