TrueCaller visar nu operatör

Supertjänsten TrueCaller som kompletterar din adressbok med kontaktinformation har uppdaterats med en ny, spännande funktion. Nummersök listar inte bara adress, namn och nummer utan visar även användarens operatör från och med nu.

Möjligheten att ta reda på vilken operatör ett telefonnummer tillhör har funnits under en längre tidsperiod. Att göra allt i en enkel och smidig nummerupplysning har dock inte varit lika självklart och utvecklarna bakom TrueCaller fortsätter att expandera sin tjänst. Med en mindre intern uppdatering har alla nu tillgång till en förbättrad och mer uttalad nummerupplysningen.

Genom att söka på ett namn eller ett nummer kommer du att få en träff på namn, nummer, adress och operatör. Med ett enkelt gränssnitt och tydliga menyer går det inte att missa det som efterfrågas, det vill säga kontaktinformationen.

Har du inte TrueCaller redan? Tjänsten finns att köpa i App Store och kostar endast sju kronor. Observera att några av tjänsterna som beskrivs på TrueCaller:s officiella hemsida är begränsade i iPhone på grund av Apple:s användaravtal.

TrueCaller, uppdatera telefonboken och skydda mot oönskade samtal - True Software Scandinavia AB

HS

HS

Skribent

Dela:

Comments are closed.