iPhoneGuiden.se

Då var TomTom Car Kit för iPhone återigen uppe på Apple Store. För ungefär ett par veckor sedan visades TomToms Car kit på Apple Store för första gången, men lika snabbt försvann produkten från listan. Det hela var ett misstag från Apple. Nu är den alltså uppe igen, för andra gången. Kan det vara möjligt att Apple gjort ännu ett misstag. Den enda skillnaden jämfört med första gången är att TomToms programvara inte ingår med TomTom Car Kit för 1 090 kr.

TomToms specialutformade, prisbelönta EasyPort-fäste håller fast din iPhone säkert på vindrutan eller instrumentbrädan inom perfekt räckhåll. Det ger dig möjlighet att vrida enheten för att se vägen i widescreenformat. Den kan också vikas ihop så att det är enkelt att flytta den mellan olika bilar.tomtomcarkit

Men det är bara inte ett ställ. Den har även förbättrad GPS-signal med inbyggd GPS-antenn, extra bra ljud med inbyggd högtalare, enkel laddning så du alltid har fulladdad telefon när du lämnar bilen, handsfree-samtal med extra känslig mikrofon och högtalare, samt en ljudutgång för att spela upp musiken till bilstereon.

För 1 090 kr får du TomTom Car Kit, självhäftande skiva och dokumentation. Alltså ingen programvara, som sades tidigare. Som det ser ut nu är produkten färdig att skickas inom 1 – 2 veckor.

Köp på Apple Online Store: TomTom Car Kit

[poll id=”7”]