Tips: Stoppa nerladdning/installation av applikation i iOS 4.3

Många känner kanske till att man redan i tidigare iOS versioner kunde pausa nerladdningen av en applikation. Med iOS 4.3 har det nu tillkommit fler alternativ för att kunna kontrollera nerladdning och även installationen av applikationer.

Daily Tip: How to stop an app download/install

Hamnar du i en situation där du laddar ner en stor applikation och måste pausa nerladdningen på grund av lämplig orsak, är det bra att ha den möjligheten. Nu kan du även radera en applikation innan den ens har laddats ner eller installerats.

Som så många av er redan vet så trycker man en gång på applikationen som laddas ner eller installeras för att pausa processen. Trycker man ännu en gång återupptas processen. Men om man nu skulle vilja ta bort applikationen helt så är det så enkelt som att trycka och hålla in på valfri ikon tills man kommer in i ”Jiggle” -läget. Alltså i det läge där ikonerna skakar. I samma läge uppenbarar sig ett kryss på varje ikon, som man använder sig av för att radera applikationer. Detta kryss har inte funnits förut på applikationer man laddar ner eller installerar. Men nu finns krysset där och man kan trycka där för att välja att ta bort applikationer som laddas ner eller installeras.

iOS 4.3 features: Cancel app download/install

Leon

Leon

Skribent

Dela:

Comments are closed.