Tips: Göm alla Apples förinstallerade applikationer utan jailbreak

Rubriken avslöjar vad detta tips handlar om. Vi har tidigare skrivit om ett annat liknande tips för de utan jailbreak, men med dessa kunde man enbart gömma tidningskiosken. För att gömma de övriga applikationerna finns nu också ett knep.

Det är med hjälp av en webbsida vid namn Rag3Hack som man kan gömma de i bland störande förinstallerade applikationer som kan sno plats på hemskärmen.

Känner du att du vill testa detta så är instruktionerna ganska enkla. Först och främst tar du dig till denna länk med din iEnhet: http://rag3hack.no-ip.org/

Därefter trycker du på ”Hide Apps without jailbreaking”. Du bör få en lista på de förinstallerade applikationerna. Här gäller det nu att trycka på den applikation du vill gömma, sedan är det bara att gå vidare med hjälp av att välja ”install”. Ett meddelande bör dyka upp där det står att det är oförmöget att ladda ner den förinstallerade applikationen. Det skall dyka upp ett sådant meddelande så välj bara ”Done”.

Efter det bör den applikation du vill ta bort vara blank med en halv ”loading bar”. Nu kan du komma in i ”wiggle-mode” med hjälp av att hålla in valfri applikation för att sedan ta bort den förinstallerade applikationen.

Vi bör också påpeka att om man vill få tillbaka applikationerna räcker det med att starta om din iEnhet. Dessutom kan det vara bra att veta att processen kan medföra en viss risk då du leds in på annan webbsida. Alltså skulle en införing av skadlig kod inte vara omöjligt om nu skaparen bakom sidan skulle velat göra något sådant. Men så är inte fallet.

Vill du se det hela i en video finns en sådan här nedan.

Sidan Rag3Hack verkar vara nere vid det här laget. Men bör komma upp inom kort.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.