Tips: Fem widgets för Notification Center

En av de större anledningar till att jailbreaka sin iPryl, är enligt mig att man kan fylla Notification Center med användbara widgets. Så, här kommer fem widgets som jag tycker ni ska kika närmare på.

Alla widgetar du hittar nedan har testats och fungerar på iOS 6.1.

Favorite Contacts for Notification Center

favoritecontacts-notification-center

Med denna Widget har du tillgång till dina favoritkontakter direkt i Notification Center. Kontakten visas med en bild och namn. Genom att trycka på kontakten kan du välja mellan att ringa, skicka sms eller mejla personen.

Pris: 1 dollar.


OmniStat for Notification Center

OmniStat-iphone

OmniStat ger dig användbar information om din iPryl, exempelvis ledigt utrymme, RAM-minne, IP-adress och UDID-nummer. Det är också möjligt att stänga av och starta om enheten samt aktivera 3G, flygplansläget, bluetooth, m.m. direkt från widgeten.

Pris: Gratis


WeeFlashlight for Notification Center

weeflashlight-notification-center

Den här lilla widgeten ger dig möjlighet att aktivera/avaktivera LED-lampen på din iPhone.

Pris: Gratis


WeeKillBackground

weekillapp-iphone

Om man vill kunna stänga av alla appar snabbt är WeeKillBackground den perfekta lösningen, trycka bara på ”Tap to close all Apps” och alla appar stängs ned.

Pris: Gratis


NCSettings

ncsettings-notification-center

NCSettings – många användares favorit från Cydia. Med NCSettings kan du snabbt och enkelt slå av och på WIFI, ljusreglerare, volymkontroll, bluetooth och rotationslåset från Notification Center.

Pris: Gratis

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.