Lockfinfo för iPhone

18 Cydia-appar du inte får missa

Vi fortsätter med applistorna. Den här gången är det för er som har jailbreakade iPhone, iPad eller iPod touch.

För att ladda hem någon av apparna, öppnar du Cydia och sedan söker efter namnet på appen.

Browser Changer

Byt till din favoritwebbläsare, exempelvis Google Chrome.


SBSettings

SBsettings för iPhone

SBSettings lägger till en extrameny i iPhone och iPad, som är mycket användbar (och lättillgänglig). Du kan bland annat aktivera 3G, WiFi, Internetdelning, Bluetooth, justera ljusstyrkan på skärmen, starta om telefonen, m.m.


NCSettings

Med NCSettings kan du snabbt och enkelt slå av och på WIFI, ljusreglerare, volymkontroll, bluetooth och rotationslåset från Notification Center.


Pull to Refresh Safari

Dra nedåt för att uppdatera är en populärfunktion som bl.a. finns i Mail. Med det här tweaket kan du även få den i Safari.


Activator

Med Activator kan du starta appar eller utföra olika systemåtgärder genom gester eller trycka in knappar på olika sätt. Väldigt användbart.


iFile

Det perfekta verktyget om du vill ändra, ta bort eller lägga till filer och mappar i filsystemet på din enhet.


ManualCorrect

ManualCorrect för iPhone

Ibland blir det mer fel än rätt med automatisk korrigering. Med tweaket ManualCorrect måste du själv bekräfta automatiska korrigeringar genom “tappa” på det nya ordet, annars behåller den ditt ord du skrev.


FolderEnhancer

Folderenhancer för iPhone

Med FolderEnhancer får du större mappar och därmed plats för fler appar. Det går även bra att lägga in mappar i en mapp.


CyDelete

När man börjar tröttna på att gå in i Cydia och ta bort de program man installerat är CyDelete det perfekta verktyget. CyDelete gör så att du kan ta bort apps som är installerade i Cydia direkt på Springboarden som alla andra apps.


Fullforce (endast iPad)

Med FullForce för iPad kan du utnyttja hela skärmen med iPhone-appar i högre upplösning.


IncarcerApp

Med InCarcer kan du stänga av hem och på/av-knappen, möjligheten att använda touchfunktonen på skärmen och notiser, vilket kan vara använtbart om du ska låta ditt barn se en film och vara säker på att de inte stänger av filmen.


My3G

My3G får appar att tro de använder WIFI istället för 3G eller Edge när du surfar via mobila nätet, vilket innebär att du kan ladda ned appar större än 50 mb eller använda.


Lockinfo

Lockfinfo för iPhone

Med Lockinfo kan du se information direkt på “låskärmen”, allt från uppgifter i kalendern, missade samtal, olästa e-postmeddeladen, läsa e-post, se väder, m.m.


OpenNotifier

Opennotifier för iPhone

Med OpenNotifier får du notifikationer i Status Bar för bland annat nya Mail, SMS, ljudlös, missat samtal, m.m.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.