Tips på tillbehör till iPhone och iPad – 2016

Så du fick en ny iPhone eller iPad i julklapp? Vi ger några tips på tillbehör man bara måste ha när 2016 närmar sig sitt slut.

Hue

Philips Hue Startpaket
Med att paket på tre st lampor och en hub med stöd för HomeKit och Siri är det nästan ett måste för varje hushåll. Att kunna välja bland 16 miljoner färger och anpassa olika scener (ljussättningar) efter behov är lika enkelt som elegant. Problemet är bara att man hela tiden vill ha fler i huset och att det finns allt ifrån LED-lister till ljusklot att beställa. Fick full pott i vårt test för fyra år sedan har sedan dess bara blivit bättre.

Elgato Eve Energy

Elgato Eve Energy
Lite under samma kategori som Philips Hue hamnar Elgato Eve Energy tack vare sitt stöd för HomeKit. Små pluggar man sätter i eluttaget för att kunna stänga av eller sätta på allt ifrån lampor till kaffebryggare. Kan precis som Hue sättas på timer och extra smart blir Eve Energy när man kan följa sin strömförbrukning direkt i appen. Fick också det toppbetyg.

Clic 360

Native Union
Det finns få skal jag föredrar framför en naken iPhone men Native Unions Clic 360 erbjuder både skydd och design i absoluta världsklass. Mer karaktär och bättre fallskydd än Apples egna.

Apple Watch

Apple Watch
Det är fortfarande svårt att förklara varför man ska ha en Apple Watch. ”Det är skönt att slippa ta upp min iPhone varje gång det piper” är ett svar folk inte riktigt går igång på. MEN. Det är verkligen så, en förlängning av iPhone som ger bekvämlighet en helt ny innebörd i denna pipande och durrande värld. Att den är grym på att motivera för att röra på sig är naturligtvis bara ett stort plus.

Infuse
Infuse Pro 5
Om man har ett helt bibliotek av filmer och serier på sin hårddisk hemma är Infuse ett av de mest lättnavigerade och snyggaste sätten att samla och streama sin samling på. Ett måste till Apple TV 4 då det är gänget bakom det omåttligt populära jailbreaket aTV Flash till tidigare generationer som står som avsändare! Fungerar lika bra till iPhone och iPad. Att det här är den enda appen på listan säger en del om Infuses förträfflighet.

AirPods

AirPods
Trots att vi inte haft dessa i vår ägo mer än en vecka så är det redan redaktionens stora favorit av vad Apple släppte 2016. Inget mer trassel och både ljud in och ut ur dessa överraskar positivt.

Arlo utomhus

Netgear Arlo
På tal som slut på trassel så måste vi nämna detta övervakningssystem. Dessa batteridrivna och helt trådlösa kameror är perfekta för att bygga upp ett Fort Knox för sin egna lya. Appen finns även för Apple TV 4 och Arlo kan sammankopplas genom IFTTT med Philips Hue så lamporna blinkar om någon inkräktare är dum nog att röra sig i närheten.

apple-tv-4

Apple TV 4
Till sist så måste vi avsluta med ett givet val. Visserligen är Apple TV 4 kanske inget tillbehör till iPhone och iPad i den bemärkelsen som det varit tidigare genom åren. Nu kan ATV 4 ses som en helt egen kategori som kan stå på egna ben (så bra den gör det också!), tack vare den tid och kärlek Apple faktiskt gett sitt ”hobbyprojekt”. Drygt ett år efter sin lansering kan man slänga ut digitalboxen och fördriva tid med lättare gaming. Minst en i varje rum är att föredra.

Vad är ditt favorittillbehör?

Produkter du kanske är intresserad av – från iPhonebutiken.se

Mobiltillbehör X & XS

Stort utbud av mobiltillbehör till iPhone X samt iPhone Xs.

Till Butik / Beställ

Mobiltillbehör iPhone XR

Stort utbud av mobiltillbehör till iPhone Xr

Till Butik / Beställ

Tillbehör iPhone XS Max

Stort utbud av mobiltillbehör till iPhone XS Max

Till Butik / Beställ
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: