Tips: Ny tv-tablå för iPhone på App Store

Ny tv-tablå-app med många funktioner för iPhone och iPod Touch har hittat ut på App Store.

Johan & Seb AB, har tillsammans med företaget Kondensator, lanserat en ny tv-tablå-app för iPhone och iPod Touch. TVdags är en riktigt bra och snygg app som redan blivit en klar favorit hos många.

Med TVdags får du en enkel och överskådlig tablå med dem flesta kanalerna. I tablån kan man även välja mellan vad som visas ”nu & strax” eller senare ”ikväll”.

Vill man inte se alla kanaler och program i en lista kan man använda sig av ”kategorier”. Högst upp i listan finner man ”favoriter” där alla dina favoritprogram sparas – en mycket användbar funktion. Nästa i listan är ”kvällens bästa filmer” där man hittar kvällens mest sevärda filmer. Sist, men inte minst, finns nio olika genrer att titta igenom.

För att läsa mer om ett program i TVdags, trycker du på en tv-kanal i någon lista. Ett nytt fönster öppnas och du kan läsa mer om pågående program, lägga till programmet som favorit eller tipsa om programmet på Twitter eller Facebook.

En annan mycket trevlig funktion är ”tidslinjevyn” som öppnas genom att vrida din iPhone eller iPod Touch i landskapsläge. Alla program visas i ett schema med en grönlinje som visar klockan.

TVdags meddelar även att en påminnelsefunktion med push är på väg.

TVdags kostar 7 kr och fungerar på iOS 3.1 eller senare.

App Store-länk: TVdags

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.