Tim Cook om en iPhone på 4,8 tum

På sistone har ett flertal rykten spridit sig på nätet där en iPhone med större skärm väntas lanseras. Rykten är rykten, men apples ord är lag. Tim Cook talar för apple angående frågan.

apple-ceo-tim-cook110825142319110921111100.jpg

Det är under Apples möte om förra årets sista kvartalsrapport som frågan kommer upp av en analytiker vid namn Bill Shope:

”Många av era konkurrenter har nu fokus på att särskilja sig med större skärmstorlekar än iPhone 5 och de föregående iPhone-generationerna. Tycker du att det är ett bra sätt att skilja ut sig från mängden och tycker du att detta är ett eventuellt nästa steg för Apple där ni erbjuder en variation på skärmstorlekar?”

Tim Cook svarar:

”Bill, iPhone 5 erbjuder, som du vet, en ny fyra tum stor Retina-skärm som är den mest avancerade skärmen i industrin. Ingen kommer nära den nivå på kvaliteten som vi satt på Retina-displayen. iPhone 5 erbjuder också en större skärmstorlek för användare utan att förstöra ”en-hands-upplevelsen”. Vi har satt in stor möda och tanke angående skärmstorleken och tro mig, vi valde rätt.”

iphone-5-commercial.jpg

Vad betyder detta tror ni läsare? Vill ni ha en större skärm på iPhone?

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.