The new iPhoneGuiden.se – i skuggan av Apple

Onsdagens event var glödhett och människor från hela världen samlades för att ta del av den tredje generationens iPad. Beskedet om en Retina Display, ett A5X-chip och en markant förbättrad kameraoptik kom som en skänk från ovan men faktum är att det inte var det enda som stod på den nya menyn, även vi här på iPhoneGuiden.se uppdaterade vår site och gjorde den både bättre och snyggare än någonsin.

iPhoneGuiden.se är nu lättare att besöka och använda än tidigare och jag tänkte kort gå igenom vad vi har ändrat för att Ditt besök skall vara så rogivande och enkelt som möjligt. Alla klumpiga menyer och underkategorier har begränsats i förmån för enkla dropdown-menyer och vi har valt att skala ner olika arkiv för att endast spara det mesta av det bästa. Med det sagt har vi valt att samla alla texter som publiceras på sidan under kategorierna Guider, Recensioner, Tester och Tips som alla finns att tillgå i Artiklar.

Vi kommer successivt att uppdatera vårt arkiv med användbara och uppskattade Cydia-tillägg. Med hjälp från Er i början av veckan har vi fått in flera olika alternativ och många goda applikationer att välja på. När arkivet är uppdaterat meddelar vi detta.

För er som endast besöker oss som gäster har vi inte gjort det sämre. Nu kan du som vill kommentera och tycka till om olika artiklar göra det via ditt Facebook-konto. Du behöver med andra ord inte skapa någon användare för att kunna kommentera och du behöver heller inte specificera olika adresser, du behöver helt enkelt bara vara en av många, det vill säga Facebook-användare.

Även forumet har uppdaterats och städats. Kategorierna är nu bättre fördelade och vi hoppas på ha gjort det enklare och tydligare att hitta i arkiven. Vår förhoppning är att ha ett av Sveriges bästa forum med en trevlig atmosfär och energi. Hela sidan, både artikelkommentarer och bild i forumet, stödjer nu Gravatar. För att skaffa en bild till ditt konto är allt du behöver göra att besöka hemsidan gravatar.com och skapa ett konto med samma mailadress som din konto hos oss på iPhoneguiden.se så används denna automatiskt.

Vill du jobba som moderator och se till att forumet förblir snyggt och trevligt att besöka? Kontakta oss på [email protected]

Sist men inte minst kan vi också glatt meddela att vi i och med The new iPhoneGuiden.se har inlett ett trevligt samarbete med Sveriges bästa AppTV-kanal, nämligen AppTV.se. De skickliga recensenterna och pryltestarna har fått en helt egen underkategori i menyn och deras videor från AppTV.se går att se i en begränsad upplaga även hos oss. Inom kort kommer vi att se deras första publikation här hos oss och beroende på intresse från Er, från oss och från AppTV får vi se hur det hela utvecklar sig.

Med det sagt har en kort introduktion gjorts beträffande nya iPhoneGuiden.se och om du har några frågor eller tankar om nya iPhoneguiden är det bara att skicka ett mail till oss på [email protected] eller att starta en tråd i forumet.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.