Test: Universal Bilhållare

När man kommer till iPhone i bilen så finns det en mängd olika bilhållare i alla storlekar. Jag har fått äran att testa en universal bilhållare som är en hållare av typen mindre som är väldigt smidig och lätt att fälla ihop.

När man letar en bilhållare till bilen för iPhone eller vilken smartphone som helst så tittar man ju framför allt på de vanligaste sakerna, utseendet, funktionerna och kvalitén. Så hur är det med dom när man kommer till den här bilhållaren?

Utseendet som ni ser på bilden här ovanför är inget speciellt men bilhållaren är stilren och ser bra ut och mer än så behöver man inte begära. Skulle kanske funnits i andra färger, vit hade ju passat bra ihop med den vita iPhonen.

Kvalitén då, vad jag har märkt och känt så är kvalitén bra. Jag har slitit och böjt för att mer eller mindre försöka ha sönder den, men det är stabil och håller bra.

Funktionerna, är en viktig punkt när man kommer till bilhållare och jag kan säga att den här produkten överraskade mig. Inte nog med att man kan fälla ihop den så den blir väldigt liten och smidig, utan den passar en mängd olika smartphones, alltså inte bara iPhone, vilket gör att hela familjen kan använda den. Vilket är väldigt smart då det ofta brukar vara flera som använder bilen. Den har även en smart lås funktion som lätt låser den vid framrutan.

Sen kommer ju alltid frågan och funderingarna över hur det är med skakningar och eftersom jag inte hade tid att åka till en grusväg så vet jag inte hur den är där. Men på asfalt så märker jag inte av några större skakningar utan den sitter fint på rutan.

Sammanfattning: En bra bilhållare som verkligen fyller sin funktion och passar till en mängd olika telefoner. Sitter även bra på rutan.

Produktinfo

  • Typ: Universal Bilhållare
  • Passar: En mängd olika telefoner.
  • Medföljer: Bilhållare
  • Pris: 199 kr

Köp Bilhållaren

Produkter du kanske är intresserad av – från iPhonebutiken.se

just mobile

Mobilhållare till bilen

Flexibel mobilhållare som monteras med sugplopp.

Till Butik / Beställ

USB-laddare till bilen

USB-laddare till bilen. Med två USB-utgångar

Till Butik / Beställ

Mobilhållare för ventilationsgaller

Moiblhållare från Deltaco som fästes i ventilationsgallret

Till Butik / Beställ
Taggar:
smiire

smiire

Skribent

Dela:

Comments are closed.