Test: Puro Ultra Slim – Tunt skal för iPhone 6 och iPhone 6 Plus

Är du en iPhone 6-ägare? Läs vårt test av det supertunna skalet Puro Ultra Slim som är ett av flera iPhone 6-skal som kommer testas på iPhoneGuiden.se under de kommande veckorna.

Butik – Puro Ultra Slim kan köpas på Iphonebutiken för 79 kr  läs mer i om våra iPhone 6 skal.

Recension – Läs nedan

Puro Ultra Slim är som du kanske redan listat ut ett tunt skal, det mäter endast 0,3 millimeter tjockt, och finns både till iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Skalet ger ett bra skydd utan att påverka designen på iPhone 6 allt för mycket, jag vågar nästan säga att iPhone 6 känns lika bra i handen med som utan skalet.

_MG_1349
Skillnaden mellan iPhone 6 utan skal och iPhone 6 med Puro Ultra Slim.

Materialet är ett hårdare, men flexibelt och mycket lätt silikonmaterial som formar sig bra efter den rundade designen på iPhone 6. Jag gillar att skalet är flexibelt och tight eftersom det ger bra passform när det väl sitter på och ger bättre grepp än den annars släta ytan på iPhone 6.

Puro Ultra Slim finns att välja i flera färger; grått, vitt, blått, rosa och gulgrönt, där samtliga är semitransparanta. Vårt testexemplar som ni ser på bilderna är grått, vilket jag personligen tycker passar bra till den rymgråa iPhone 6 eftersom baksidan blir något mörkare och linjerna på baksidan blir inte lika tydliga.

_MG_1347

Med tanke på att Puro Ultra Slim är så pass tunt är skyddet mot stötar förstås begränsat, men det skyddar väl mot repor och lättare stötar. Sammanfattningsvis kan man säga att Puro Ultra Slim är ett mycket bra skal för dig som inte vill ”tumma på designen”, men ändå vill skydda baksidan och kanterna från att repas.

_MG_1344

Prislappen för Puro Ultra Slim ligger på ungefär 100 kr och du får dessutom med ett skärmskydd inklusive putsduk. Med andra ord är Puro Ultra Slim ett mycket prisvärt skal som jag rekommenderar.

Butik – Puro Ultra Slim kan köpas på Iphonebutiken för 79 kr, du hittar alla våra skal här, även iPhone SE skal och många andra modeller.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.