Test: Mili Power Chrystal

Extra batterier till iPhone är ganska populärt, då man gärna använder telefonen väldigt mycket och batteriet inte är det bästa. Nu har jag testat Mili Power Chrystal, det är ett extra batteri som fungerar med väldigt många olika telefoner.

Det första man tänker på när man ser batteriet är så klart designen och storleken. Batteriet är både riktigt snygg och stiligt men den är även liten och användbar. Jag har sett en massa USB-baserade extra batterier som fungerar till iPhone, men inte någon som passar till så pass många olika modeller och telefoner som denna. Det är även ganska sällsynt att se ett 2000mAH batteri som är så pass litet.

Batteriets design är bra konstruerad och händigt utformat. Lite synd bara att plasten runt är en riktig fingeravtrycks magnet. Det jag tycker är bra är att dem gjort ett hål längst upp till höger som gör att man kan sätta batteriet i en snodd eller liknande. Det finns även en knapp på den så man kan tända dem blåa dioderna på för att se hur mycket batteri det är kvar.

Kabeln till Mili Power Crystal är en så kallad ”skruv sladd” vilket är väldigt bra då den inte traslar sig men även går att få ganska lång när man behöver det. Som sagt tidigare så passar sladden till en mängd olika telefoner. Användnings områdena är : mini-USB, micro-USB, iPhone, LG, Samsung G-serien, Blackberry / HTC / Motorola och Nokia. Som ni ser är det en uppsjö av olika.

Hur bra är då egentligen batteriet ? Efter att haft en helt död iPhone 4 och sedan laddat det med batteriet i två timmar så var resultat en full laddad iPhone och ett batteri på kanske 5-10 % kvar. Vilket är ett väldigt bra resultat om man jämför med andra externa batterier.

Slutsats: Batteriet håller en hög standard inte bara med sitt utseende utan även också med sin kapacitet till att ladda mobilen. Jag gillar batteriet och det kommer att användas framför.

Produktinfo

  • Typ:Mili Power Chrystal
  • Stöd förMini-USB, Micro-USB, LG, Samsung, Apple och Nokia telefoner.
  • Passar till iPhone 2G/3G/3GS/4, iPod Touch 1G/2G/3G/4G.
  • Medföljer Batteri, USB sladd, adapter till alla olika telefoner, en manual.
  • Pris: 499 lr
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: