Test: Incipio Kickstand – fodral och ställ i ett för iPad

Några av er kommer kanske ihåg testet av Macally Bookstand till iPad. Vi har testat en utmanare, Incipio Kickstand, som du bör kolla in om du är ute efter ett fodral till iPad.

Incipio Kickstand är ett bokliknande fodral för iPad, som även kan vikas till ett ställ tack vare de tre panelerna som Kickstand är uppbyggd av. Perfekt till att ställa iPaden på bordet och se på film. Nackdelen är att den blir tjock, men å andra sidan skyddar den bättre. Kickstand skyddar fram och baksida riktigt bra, sidorna täcks även av ett tunnare tyg, men lämnar förstås knapparna och ingångarna tillgängliga.

Ett litet minus med Incipio Kickstand är att man lämnat ena kanten på iPaden öppen. På bilden ovan kan vi se att den sticker ut, utan för skyddet, det är lätt hänt att stöta i den känsliga kanten på iPaden.

Incipio Kickstand

Utsidan av Incipio Kickstand är gjort i ripstop-nylon, ett slitstarkt material, och finns i tre olika färger, svart, grått och biege.  Det ger ett snyggt och gediget utseende tillsammans med loggan som syns på locket. På insidan skyddas iPaden med mjukt microfibertyg, vilket skyddar baksida och skärmen på iPaden utomordentligt.

Incipio Kickstand har även utrustats med en ficka på insidan, där kan man förvara sina papper.

Incipio Kickstand är ett toppenfodral till iPad, är du på jakt efter ett snyggt och gediget fodral till iPad som även kan vikas till ett ställ för film, rekommenderas det här starkt. Det bör dock nämnas att fodralet är en aning tjockt och klumpigt, men som jag sade tidigare; det skyddar bra. Fodralet kan köpas hos iPhonebutiken.se för 299 kr.

Produktinfo

  • Typ: Fodral och ställ
  • Passar: iPad
  • Medföljer: Fodral
  • Pris: ca 299 kr
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.