Test: Bra ställ till iPad

Just iPadställ finns det inte så många av och dom flesta är väldigt klumpiga och fula. Men här är ett som verkligen sticker ut från mängden.

När man är hemma eller på jobbet och använder iPaden vill man gärna kunna ställa den så att man kan se på film eller jobba med den. Men dom flesta ställen är ofta klumpiga, otympliga, stora och jobbiga att ta med sig. Men det här stället är perfekt att ta med sig vart man än går.

Stället är hopfällbart vilket är väldigt händigt när man ska ta med sig det. Det är lätt att fälla ut och det går att förlänga benen så man kan ställa en bärbar dator på stället om man vill det. Stället är väldigt litet när det är ihopfällt och stort och stadigt när det är utfällt. Benen ser ganska tunna ut men det är ingen fara, stället är väldigt stabilt och tåligt.

Första känslan när man öppnade förpackningen var ”exklusivt” eftersom man fick med en liten väska/påse till stället. Sen så klart utseendet, det är det snyggaste stället jag sett på marknaden. Verkligen ett kvalitetsställ. Med sin metall får stället en ännu mer exklusiv känsla.

Man kan ha iPaden både liggande och stående och lutningen kan justeras i sex olika steg, vilket gör att man kan använda det i många olika situationer.

Vad är det som gör att det här stället är så bra då?
Det är ihopfällbart och dessutom kommer det med en väska. Produktbeskrivningen säger att det är en läderväska men det känns lite mer som tyg, men det gör inget eftersom det fungerar bra.
Jag kan säga att det är det bästa iPadstället jag testat. Mycket på grund av kvalitén och att det är lätt att justera och fälla ihop. Använder det ofta när jag ser på film eller jobbar med iPaden.

Produktinfo

  • Typ: iPadställ
  • Passar: iPad och alla bärbara datorer.
  • Medföljer: Ställ, väska.
  • Pris: ca 250 kr

Köp iPadställ

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: