Test: Belkin DualFit – iPhone 4 fäst vid dig

Är du en sportfåne, hälsomänniska eller bara allmänt intresserad av att vara ute och promenera/jogga samt springa? Du bör då ta en titt på Belkin DualFit, excercisbältet från Mailshop.se.

Att ha iPhone i handen eller i fickan när man är på språng är helt klart funktionsdugligt. Är man dock riktigt intresserad av att bräcka sina gränser kan det vara bra att fixera enheten, vad passar inte bättre än på armen? Med Belkin DualFit får du möjligheten med hjälp av ett spännband och trevlig design att fästa den på armen.

Belkin har utformat en vattentät ficka som iPhone placeras i, där ett fönster i mjukplast blottar displayen. Plasten är även gjord på så sätt att touchen fungerar och du är alltså inte bunden till att ta ut enheten från fickan varje gång du gör något som kontrollenheten på hörlurarna inte klarar av. Värt att påpeka är dock att fickan är oerhört trång, det i sin tur innebär att du måste ta av ett eventuellt skydd innan du börjar använda DualFit. Invisible och Wrapsol fungerar tveklöst, men skydd som Apples Bumper, Switcheasy Colours med flera blir för trånga. Det positiva här är dock att telefonen blir helt fixerad och inte hoppar runt på armen.

Jag rekommenderar Belkins sportarmband över en bit tyg, alltså att du antingen sätter den över en långärmad tröja eller liknande. Anledningen till det är att det kan kännas en aning om du har känslig hud. Tänk nämligen på att bandet måste sitta åt för att fylla sin funktion och inte glida av.

Belkin DualFit är ett riktigt trevligt tillbehör för er som gillar att motionera. Använd det på rätt sätt och med omsorg.

Belkin DualFit

Passar till: iPhone 4
Köp: Belkin DualFit hos mailshop.se

iPhone-tillbehör, iPod-tillbehör samt reservdelar - Mailshop.se (Sverige)

iPhoneGuiden.se

iPhoneGuiden.se

Skribent

Dela: