Recension: Monster HeartBeats – Lady Gagas talang i dina öron

En viktig del av iPhonelivet är all den musik som enheten förmedlar. Personligen varvar jag Spotify dagarna till ända men det hade aldrig varit det samma utan ett par riktigt bra hörlurar. Att veta vad som egentligen är bra eller inte bör en riktig ljudexpert svara på, men av mina erfarenheter och upplevelser så levererar det headset jag har provat ett riktigt kvalitativt ljud som garanterat ger det man betalar för.

Det är Monster HeartBeats, framtagna och designade av musikdrottningen Lady Gaga som jag har fått äran att ha i mina öron. Personligen vill jag inte påstå att designen lämpar sig till 100 % för mig, dock vill jag garantera att ljudet gjorde det. Med sin eleganta utformning och anpassningsbara storlek är helheten mer än perfekt.

Ja Lady Gagas lurar har ett riktigt kraftfullt innehåll, och för damerna främst är även designen väldigt välgjord. Något som får mig att gilla lurarna extra är också att dom är isolerade på ett väldigt bra sätt vilket gör att inte hela tunnelbanan behöver lyssna på mina spellistor till och från skolan.

Ljudet som levereras från Monster HeartBeats är precist och exakt. Kombinationen av diskant och bas är alldeles utmärkt och dom spår som är inspelade på rätt sätt spelas också upp på helt rätt sätt. Som Hi-Fi säger, Bad sound kills good music, något som verkligen stämmer och som inte går att klandra HeartBeats för.

Som sagt, lurarna är fantastiska. Ljudet bra, isolering bra och för övrigt är alla andra parametrar bra. Personligen skulle jag inte vilja gå runt med den här designen i öronen, dock går den inte att klandra annat än att den känns mer anpassad för damer, och på samma sätt som allt ljud är välgjort är även den mikrofon som sitter på headsetet välgjord.

Sist men inte minst, det som ligger produkten i fatet är att den går lös för 1499 kronor. Förmodligen är det ett par extra hundralappar inkluderat i priset enbart för att Gaga har signerat lurarna, men för den inbitna Gaga-älskaren är det inga tvivel. Helhetsintrycket är dock väldigt positivt och jag måste säga att artisten har lyckats även här.

Produktinfo

  • Typ Headset
  • Passar till iPhone 2G/3G/3GS/4, iPod Touch 1G/2G/3G/4G.
  • Medföljer Exklusiv kartong, behållare, karborband, headset
  • Pris: 1499 kr
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.