Recension: Exklusiv Applebumper eller billig kopia?

Apples Bumper är omtalad på alla möjliga sätt, pris, funktion, utseende och tillämpning är några exempel på allt som har nämnts. Att den går lös för knappa 400 kronor är förmodligen det som är mest anmärkningsvärt när det gäller den lilla gummiremsan och jag har provat en Bumper Kopia som kostar 20 kronor, och frågan är om det är värt att gå ner 380 kronor?

Ja åter igen, vad tänkte Apple när dom satte prispengen till 400 kronor? Det vinns mängder med skydd som skyddar bättre, är bättre rent praktiskt och som väger mindre. Jag har provat Bumper Kopian från Dealextreme och den är något att lyfta ögonbrynen för om man gillar Apples Bumper.

Det som ligger högt upp på plussidan för Bumpern är att den är väldigt snygg och stilren när den sitter på iPhone. Detta är heller inget undantag för kopian som sitter precis som originalet, om inte bättre. Genom att enkelt föra ner telefonen uppifrån och ner och därefter använda elasticiteten vid hörlursingången är det oerhört enkelt att sätta på bumpern.

Precis som Apples egna skydd är inte kopian kompatibel med dockstationer, den är också väldigt begränsad när det gäller samverkan med andra tillbehör. I handen känner du dock ingen skillnad och att det här skyddet skulle vara sämre finns inte på kartan. Kopian är identisk och då menar jag identisk.

Så vad kan man säga, vill man ha en bumper finns det ingen anledning att köpa den för 400 kronor av Apple när det går att köpa för 20 kronor hos Dealextreme. För er som är intresserade är det bara att besöka webshoppen här.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.