iPhoneGuiden.se

Är du en ny iPhoneägare och vill få en bra start på ditt iPhone 4:a liv finns det flera fina startpaket du kan införskaffa. Ett av dom, startpaket iPhone 4, står Mailshop för och där i inkluderas det du behöver till ett vädlgit förmånligt pris.

Ja skolorna har startat, arbetena har startat, sommaren börjar gå till ända och många införskaffar iPhone. Vare sig du är en ny eller gammal ägare av iPhone kan det alltid vara bra att värna om sina saker och skydda dom i den utsträckning det går. Med iPhone 4 startpaket får du ett heltäckande skydd, plastfilm samt USB-sladd för endast 149 :-. Är det för bra för att vara sant eller fyller skydden sina krav?

Ja att införskaffa skydd vare sig man är i stan eller på webben kan alltid vara meckigt med avseende på pris, funktion och kvalité. Mailshop har lyckats skrapa ihop ett väldigt prisvärt startpaket med kvalitétsskydd. Det är framförallt caset som ansluts på baksidan som fyller sin funktion. Med sitt TPU-baserade material ges en känsla av hårdplast och silikon i ett vilket ger en bra böjförmåga samt ett perfekt stötskydd. Skyddet i sig blottar alla utgångar och ingångar och det är inga som helst problem att komma åt volymknapparna eller powerknappen. Som grädde på moset är även TPU-skyddet riktigt snyggt när det sitter på iPhone.

Det finns ett fåtal saker som dock går att anmärka på när det gäller skyddet. Beroende på fingerstorlek samt precision kan det var lite svårt att få på ljudlöst om man inte har en bra nagel att använda, något som dock inte stör för mycket. En annan faktor som går att anmärka är det problemet som även Apples egna bumper har. Öppningen för hörlurarna är för liten för att passa tredjeparts-lurar. Det är inga som helst problem att få i Apples originallurar, det blir dock problem när andra hörlurar ska användas som exempelvis dom populära Koss Porta Pro.

Sett till USB-sladden finns det inte mycket att säga, den gör det den ska. Synkroniserar, laddar, ser bra ut och ansluts som vilken USB enkelt till datorn eller adaptern. En eller ett par extrasladdar är alltid bra att ha, personligen har jag två USB-sladdar som sitter stationerade i olika datorer.

Sist och minst har vi plastfilmen som kommer med. Jag har tidigare gått ut med att Invisible Shield är det klart bästa skyddet och det står jag fast vid. Något som dock går att konstatera är att plastfilmen som kommer med ger ett skydd, men med relativt kort livslängd i förhållande till tronbärarna Invisible och Wrapsol. Som en start passar det perfekt och med detta paket får man en bra spark ut i sitt skyddande iPhoneliv.

Paketet hittar ni hos Mailshop till ett riktigt bra pris.

iPhone 4 startpaket

Passar till: iPhone 4
Medföljer: Skal, USB-sladd och skärmskydd

Köp: Startpaket hos Mailshop.se

iPhone-tillbehör, iPod-tillbehör samt reservdelar - Mailshop.se (Sverige)