Test: Speck Fitted – Exklusivt stötskydd för iPad

Har du beslutsångest över vilket skydd du vill ha till din iPad? Funderar du över heltäckande fodral, skal eller kanske rent ut sagt plastfilm i form av Invisible Shield? Vad du än har i tankarna kan vi kanske göra det lite lättare för dig, vi har testat Speck Fitted.

Speck Fitted är ett av många skydd som kan kategoriseras bland dom skydd som liknar mer skal än fodral. Fitted appliceras nämligen endast på baksidan och ger ett heltäckande skydd för aluminiumet som håller ihop din enhet. När det gäller stötskydd för skärmen ska Speck Fitted dock inte räknas bort. Paketet innehåller nämligen två delar som utgör en perfekt kombination där bakkåpan kompletteras med en ram som fungerar likt ett stötskydd. Med ramen ansluten har du ungefär en millimeter mellan skärmen och upphöjningen som gör att skärmen inte är kontaktbar om den ligger upp och ner.

Att sätta på Speck är något av det enklaste du kan göra. Baksidan är egentligen bara att lägga på din enhet, när den väl är på plats tar du ramen och fäster över enheten. Det är tydliga klick som bekräftar att komponenterna har fästs vid varandra och du ser att skyddet blir mer helhetsomfattande. Lika lite som det går att klaga på appliceringen av Speck går det att klaga på designen. Speck Fitted är ett av dom stilrenaste skydden som finns enligt mitt tycke och du kan välja mellan en rad olika motiv.

Värt att påpeka, är du väldigt orolig för att inte repa din skärm bör du tänka över ditt val av skydd både en och två gånger. Nog för att Speck ger ett bra stötskydd med sin bumperliknande ram, det går dock inte att komma ifrån att skärmen ligger helt blottad om du har den i din väska eller dylikt. Är du användare av Apples iPad Dock är detta inte heller ett alternativ då detta skydd, liksom alla andra gör enheten för tjock för att passa med Dockstationen.

Vill du ha ett Skal som skyddar bra och ser riktigt fräckt ut till din iPad har du det här. Speck Fitted är som sagt det snyggaste skalet där ute och det ger ett riktigt bra skydd vid användning av enheten.

Speck Fitted går att köpa på iShop.nu och kostar 349 kronor.

Köp: Speck Fitted för iPad

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.