Test: Sennheiser MX 85 Sport II

Är du en motionerande iPhone- eller iPod-ägare som vill lyssna på musik under träningspasset? Vi har testat Sennheiser MX 85 Sport II som är ett par sporthörlurar till iPhone och iPod.

Sennheiser MX 85 Sport II har en svett- och vattentät konstruktion vilket för mig är en självklarhet för ett par sportlurar. Svettas gör man rejält och ett par sportlurar ska också klara regn och helst även en uppfriskande dusch från vattenflaskan.

Lurarna är också försedda med Sennheisers Twist-to-fit system. Twist-to-fit systemet innebär att det övanför hörlurarna sitter liten bricka i mjuk plast som ska hakas fast i ytterörat för att lurarna ska sitta säkert.

I förpackningen ligger det runda plastplattor i olika storlekar, skumgummiringar och plastringar så min övertygelse är de flesta kan modfiera lurarna och hitta en storlek som passar.

När jag tränar är det för mig personligen inte ljudkvaliten i lurarna utan passformen som är det viktiga. Nu har jag sprungit rätt många löprundor med lurarna och har ändrat storleken på plastbrickorna ett par gånger, men efter att jag hittat min storlek tycker jag att de sitter som fastgjutna i öronen. Inte för hårt, men tillräckligt hårt för att jag inte ska behöva trycka in dom hela tiden. De har även klarat några regnskurar och en hel del svett.

För mig som alltid sprungit med originallurarar till min iPhone var det här en ny och helt klart positiv upplevelse. Jag tycker att lurarna är så bra att jag inte ens saknar originallurarnas möjlighet att kunna byta låt i iPoden. Priset för Sennheiser MX 85 Sport II ligger på 349 kr och är ett bra pris för ett par hörlurar.

Sennheiser MX 85 Sport II

Pris: 349 kr
Sennheiser MX 85 Sport II

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.