Test: Macally Bookstand – Skydda din iPad med stil

Att skydda sin iPad mot stötar och repor är minst lika viktigt som att skydda sin iPhone eller iPod. Precis som för Apples smartphone vimlar det av skydd till iPad, från Apples original-case till tredjepartsskydd. Ett exempel är Macallys Bookstand, ett skydd med stil.

iPad har tagit världen med storm trots den kritik den har behövt utstå. Diskussioner om vad den ska användas till, vad den är bra för, varför man ska ha den och mycket mer har spridits runt om i världen. Något som dock är generellt för iPad är att den repas väldigt enkelt med sitt aluminiumhölje.  Macally är ett av flera företag som har en perfekt lösning för just ”rep-problemet”.

Macallys Bookstand ger ett helomfattande skydd som täcker mer än bara baksidan av iPad. Med Bookstand ges ett skydd för skärmen, sidorna, baksidan samt alla hörn. Det som gör Macally så pass bra är att materialet är stöttåligt och riktigt snyggt. Det märks att företaget har lagt ner mycket kraft för att få ett välfungerande skydd.

Som så många gånger förr har Macally även lyckats göra alla viktiga delar på enheten åtkomliga. Tanken med just Bookstand är att det ska sitta på permanent och alltså vara ett skydd som är på vid användning. Med den detaljen sagd förstår man att det krävs lättåtkomliga knappar för att skyddet ska klassas som bra. iPad blir väldigt stilren med Bookstand och det klär enheten riktigt bra.

Utöver att skydda iPad fungerar även Macally som ett stativ. Stativet i sig fungerar alldeles utmärkt och enheten är stabil vid användning. Det enda som går att anmärka vid denna punkt är att det är relativt svårt att få in skinnremmen som låser stativet. Dock är det inget som stör och när den väl är på plats står Macally Bookstand precis där det ska stå.

Macally fungerar otroligt bra på alla fronter och det rekommenderas starkt. Det är väldigt enkelt att sätta på skyddet och det enda som tar emot är egentligen priset som skulle kunna läggas lite lägre. Jag tycker dock att skyddet ger det man vill ha och av första intrycket är det ett fodral med lång livslängd.

Macally Bookstand

Passar till: iPad Wi-fi, iPad 3G
Medföljer:
Köp: Macally Bookstand hos iPhonebutiken.se

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.