Test: IStudiez Pro

Nu har skolan dragit igång igen för de flesta och alla som pluggar vet att det kan vara svårt och hålla reda på alla prov, läxor, scheman och loggboken känns inte som ett alternativ. Istudiez har man alltid nära till hans och med enkla menyer gör det att skolgången blir lättare.

Jag har testat iStudiez Pro i ungefär en vecka nu och måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet! iStudiez Pro håller ordning i läxor, prov, uppsatser osv. I appen finns det även en riktigt bra kalender som påminner mycket om Iphones original kalender men med mer möjligheter anpassat för skolarbete.

Man måste självklart lägga in alla kurser och lektioner själv men för en ”van” Iphone användare tar det inte längre tid än 5­-15 min beroende på hur mycket man har och lägga in och den lilla tiden kan vara de bäst spenderade minuterna under tiden som elev.

Programmet ser mycket trevligt ut med mycket färger och runda former och kommer vara ett självklart alternativ för mig resten av tid som elev.

iStudiez Pro använder sig av fyra olika huvudmenyer:

Idag: Dagenschema med alla lektioner, läxor och prov. Du ser varje lektion var för sig och även hur lång tid det är kvar på lektionen.

Kalender: Mycket bra kalender med dagens schema längst ner på skärmen och om man håller telefonen i lodrätt läge så ser man hela veckans schema.

Läxor: Alla läxor och prov du har framöver, man kan lägga till påminnelser i form av ljud och vibration.

Planerare: De olika terminerna där man kan lägga till eller ta bort kurser eller ändra tid på dem även lägga till lärarnas E-post adresser mm.

Priset på denna app är 22 kr och finns att ladda ner i app store. Jag rekommenderar den starkt!

Ladda ner iStudiez Pro.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.