Test: Griffin Powerjolt Plus

Om du är ute efter en billaddare till din iPhone, iPod eller iPad måste jag få tipsa om Griffin Power Jolt som vi har testat. Bra och snygg laddare med extrauttag som gör det möjligt att ladda två saker samtidigt.

Griffin Powerjolt Plus är en billaddare för iPhone, iPod och nu även iPad, och ansluts via 12-voltsuttaget som bland annat finns i bilar och båtar. Powerjolt Plus ger dig snabbast möjliga laddning och med det inbyggda spänningsskyddet SmartFuse™ sker det också säkert.

Som ni kan se på bilderna är den svart med smådetaljer som ger den ett gediget utseende. Ett stort plus för att den har spiralkabel, inget trassel och kabeln kan bli 2,4 meter lång, enligt Griffin. Jag rekommenderar dock inte att dra ut den helt eftersom dockkontakten på din iPhone eller iPad kan skadas.

Ladda två prylar samtidigt

En annan mycket trevlig funktion med Powerjolt Plus, som många andra laddare saknar, är att det finns ett uttag i kontakten och man kan ladda en andra pryl samtidigt.

Det finns inte mycket mer att säga om Griffin Powerjolt Plus, det är ett jättetrevligt tillbehör och vi kan inte hitta några nackdelar med Griffin Powerjolt Plus. Rekommenderas varmt! Vill du köpa en själv hittar du den hos iPhonebutiken.se för 249 kr.

  • Spiralkabel, mindre trassel
  • Extra 12-voltsuttag, ladda andra prylar samtidigt

Betyg: 5/5

Griffin Powerjolt Plus

Passar till: iPhone, iPad och iPod

Medföljer: Power Jolt Plus

Köp: Griffin Powerjolt Plus hos iPhonebutiken.se

admin

admin

Skribent

Dela: