iPhoneGuiden.se

Det finns många skal och skydd att välja bland till sin iPhone, och det gör inte saken enklare. Vi har testat ett billigare silikonskal från Case-Mate som förhoppningsvis hjälper dig att välja.


Skyddet kommer från Case-Mate och är ett tunnare silikonskydd för iPhone 4 som skyddar kanterna runt om och baksidan. Safe Skin täcker även ovansidan, skyddet går några millimeter över skärmen, om du lägger telefonen nedåt med skärmen är det ingen risk att den repas. Safe Skin kostar ca 139 kr och är ett av de billigare skydden jag testat. I paketet med Safe Skin får man även med ett bra skärmskydd och en putsduk för att ta bort damm och fläckar innan man monterar skärmskyddet.

Safe Skin är ett tunnare skydd och fördelen med det är att telefonen inte blir allt för tjock och klumpig. Den kommer troligtvis inte skydda lika bra mot stötar som ett tjockt skal, men gillar man tunnare är Case-Mate Safe Skin att rekommendera. Skyddet sitter bra på iPhone 4 och det är enkelt att ta bort det, om man exempelvis ska använda sin telefon i en hållare för bilen.

Med Case-Mate Safe Skin är det inga problem med att komma åt dockkontakten, hörlursuttagen, knapparna, mikrofonerna och högtalaren. Dock kunde jag se att ett par bilder drabbats av oplanerade motljus från blixten på iPhone 4, när jag använde Case-Mate Safe Skin. Det bör noteras att det inte är något fel på hållet för kameran och blixten, men eftersom skyddet är mjukt kan det lätt glida över lampan när man håller i telefonen.

Case-Mate Safe Skin kostar som sagt ca 139 kr, bra skydd för ett bra pris. Rekommenderas till dig som vill ha ett tunnare silikonskal till iPhone 4.

Case-Mate Safe Skin

Passar till: iPhone 4
Medföljer: Skal, putsduk och skärmskydd

Köp: Case-Mate Safe Skin hos Mailshop.se

iPhone-tillbehör, iPod-tillbehör samt reservdelar - Mailshop.se (Sverige)