Test: Case Mate Barely There – Slagkraftigt skal i tunt utförande

Vi på iPhoneguiden.se har testat flera skal, från hårdplast i form av Elago S3 till skydd med integrerat batteri i form av Mili Power Skin. Visst finns det bra skal, men det är individuellt vilket typ av skydd man föredrar.  Vi har testat Case Mate Barely There från iPhonebutiken.se

Det råder inga tvivel om att det väller av skydd som är riktigt bra och smidiga ute på marknaden. Hårdplastskalet Elago S3 var riktigt bra och slagkraftigt, dock ganska stelt och orörligt. Trots dom specifikationerna skyddar Elago iPhone från topp till tå, men det finns andra alternativ.

Case Mates nya serie med tunna skal, Barely There, fyller verkligen sin funktion. Jag har haft skyddet på i knappt en vecka och varje liten touch avvärjs av skyddet som är ett av dom mest slagkraftiga skydden jag har testat. Det intressanta med skalet är att det verkligen går att massakera utan att det tar skada. Jag har prövat att slå det med diverse föremål (se video) och även försökt repa det med ett par nycklar, men det står emot det värsta.

Hur fungerar skyddet utöver stötarna? Jo det sköter Case Mate väldigt bra. Alla ingångar är blottade så att dockkontakten, hörlurar, externa mikrofoner med mera går att ansluta. Skyddet släpper fram kontaktytorna tillräckligt bra så att dom är lätta att hantera, men ändå försiktigt så dom inte tar skada vid eventuella fall. Skyddet sitter perfekt och det är inga problem att höja eller sänka ljudet, sätta på ljudlöst eller stänga av och sätta på telefonen.

Case Mate Barely There är ett väldigt bekvämt skal som knappt syns att det är applicerat. I och med att det är genomskinligt ges den snygga designen från iPhone och telefonen slipper likna en tegelsten. Skalet är oerhört lätt att sätta på och ta av vilket är ett stort plus.

  • Slagkraftigt
  • Reptåligt
  • Lättviktare
  • Lätt att ta på och av
  • Priset – skulle kunna vara lite billigare för att konkurera ut sina konkurrenter

Betyg: 5/5

Case Mate Barely There

Passar till: iPhone 3G och 3GS
Medföljer: Elago S3 Case och Universal Dock Adapter-skal, skyddsfilm för skärm.
Köp: Case Mate Barely There hos iPhonebutiken.se

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.