Tävling: Vi har tappat bort våra påskägg! [Avslutad]

Uppdaterad 12-04-09 19:00: Tävlingen är nu avslutad och vi väntar på svar från kontaktade deltagare. Vinnare presenteras när fem stycken har korats.

Så här lagom till påsk hade vi på iPhoneGuiden.se tänkt att dela ut lite påskägg till er som kontinuerligt besöker oss och bidrar till en trevligare verksamhet. Oturligt nog har vi dock lyckats slarva bort hela fem stycken ägg och vi skulle behöva Er hjälp att hitta dem. Som tack för hjälpen ges hittelön i form av påskäggens innehåll till den som hittar iG-harens borttappade ägodelar.

Äggen måste ha ramlat ut när vi arbetade med underhåll av sidan, jag har dock en känsla för var några av dem kan finnas. Jag pysslade igår med ett arkiv i forumet och tyckte väl mig känna att jag glömt något. Samma sak hände mig förra veckan när det var någon annan typ av tävling här på iPhoneGuiden, för att inte tala om veckan innan när jag införskaffade äggen och skulle skriva om en ny typ av friend-finder. Ja ja, hur som helst.. Om ni hittar något av dessa ägg kan ni väl slänga en kommentar i inlägget där ni säger: Jag har hittat iG-harens borttappade ägodelar!

Jag kan inte alls minnas var de två sista äggen kan finnas men de bör ligga här i närheten för jag hade dem för tre dagar sedan när jag var runt och lekte på hemsidan.

Som sagt, om ni hittar äggen kan ni väl alltså skriva: Jag har hittat iG-harens borttappade ägodelar! i det här inlägget. Säg inte var ni har hittat ägget utan det kommer att finnas en liten sifferkombination som ni skall lägga på minnet, vi kommer sen i slutet av påskhelgen (senast måndag kväll) att maila de som har hittat ägg slumpartat. Om du anger rätt kod får du äggets innehåll.

Observera, i och med att flera skall kunna vinna äggen kommer vi att be om en kod vid första utskick, finns det sen koder som ingen har skrivit får man ange ytterligare en tills äggen har gått åt.

Lycka Till!

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.