Tävling: Var gör sig din iPhone bäst under en hel dag? (avslutad)

Då var det dags för tävling som tidigare annonserat! Vi kan nu passa på att även berätta att tävlingen är i samarbete med Kaptenx.se som står för ett väldigt fint pris dagen till ära.

Dagens tävling kommer att pågå i en hel vecka och är en fototävling. Priset som går att kamma hem är en iHome iP1 Studio Series, och då som tidigare nämnt från Kaptenx. Vad går tävlingen ut på?

Tävling

Tävlingen går ut på att du ska fota din iPhone under ämnet ”Var gör sig din iPhone bäst under en hel dag?”. Det vill säga om du tycker att den är bäst i skolan kan du ta en bild bredvid en penna exempelvis. Vi har gjort ett exempel, se nedan.

Bedömningen kommer inte göras efter kvalitén på bilden utan efter den mest kreativa idén. Med andra ord behöver du inte tänka att du är chanslös om du har en dålig kamera, så länge vi ser bilden och vad den illustrerar är du med Alla bidrag uppskattas.

Vi kommer efter en veckas tid att stänga infarten för bidrag och välja dom tio (10) bästa bidragen. Därefter kommer ni läsare att få rösta vilken bild som är bäst. Den som får flest röster på tre dagar vinner iHome iP1 Studio Series.

Tävlingen är avslutad och det är ej längre möjligt att delta.

[adrotate group=”4″ banner=”5″]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.