iPhoneGuiden.se

Efter cirka 70 minuter är nu vår tävling avslutad. Det tog cirka 450 kommentarer innan rätt svar ramlade ner i kommentar-boxen och det har varit en riktig röra i inlägget, Kul!

Ja som sagt, efter många om och men är nu vår tävling över som publicerades klockan 20:00 precis. Innan vi berättar vem som står som lycklig vinnare till första-priset vill vi passa på att be om ursäkt för våra problem med servern runt tävlingsstart. Vi vill också tacka alla som har deltagit och passa på att berätta att det här inte är den sista tävlingen vi har här på iPhoneguiden.se.

För att friska upp minnet såg priserna ut följande;

1a-pris: Switcheasy Nude för iPhone 4 + 3 mån Spotify Premium + iPhoneGuiden.se-Hoodtröja
2a-pris: Hemligt skal för iPhone + iPhoneGuiden.se T-shirt
3e-pris: Skärmskydd till iPhone 4

Ja nu gäller det alltså, vem vann? Vinnaren har fiskat ledtrådar på twittern som så många andra. I kombination med twitterinläggen har mailboxen bombats där ledtrådar har delats ut och nu gäller det. Vem är vinnaren?

Sammanlagt har jag och Olle fyra stycken iPhone, en varsin 3G och en varsin 4. Med 82 + 1 + 93 + 84 = 260. Svaret är alltså 260 appar, och först med svaret var..

Jonathan Jarl!

Grattis till Jonathan som vinner första priset, på andra och tredje plats har vi,

Rickard Luong med sin gissning på 261 appar!

Fredrik Lamell med sin gissning på 258 appar!

Grattis till er alla och bra jobbat alla andra som deltog. Håll utkik, vi kommer att ha mer tävlingar! Nu som har vunnit kommer att kontaktas via mail!