Tävling – del 2: Var gör sig din iPhone bäst under en hel dag (avslutad)

Första delen av vår tävling ” Var gör sig din iPhone bäst under en hel dag?” är nu avslutad och det är inte längre möjligt att delta. Ni, läsare, avgör finalen.

Då har en vecka gått och ännu en tävling har nått sitt slut, i varje fall den första delen av tävlingen. Med 20 bidrag och många kreativa idéer har vi på iPhoneGuiden.se kommit fram till tio bidrag som går vidare till finalen, där ni läsare avgör den slutgiltiga vinnaren som kammar hem högtalaren iHome iP1 Studio Series till ett värde av 2500 kr.

De tio finalisterna är listas nedan, 1 – 10, och längst ned hittar ni omröstningen där ni väljer den bild som ni tycker är den värdiga vinnaren av ” Var gör sig din iPhone bäst under en hel dag?”.

Bidragen kommer att ligga uppe till och med söndag och det går endast att rösta en gång. Se till att lägga din röst för att ditt favoritbidrag ska vinna.

[adrotate group=”4″ banner=”5″]

Rösta
1. Jan Stener (ovan)
2. Victor Egnell
3. Alexander Lindgren
4. Johan Melin
5. Filip Eriksson
6. Tobias Vikman
7. Alex Gustafsson – ”Min iPhone gör sig bäst på mattallriken eftersom den är så jävla bra att jag bara vill äta upp den!”
8. Gustaf Smith
9. Andreas Sönnefors – ”När hösten närmar sig och kylan tränger sig på, slår jag på iPhone-brasan och myser så.”
10. Fredrik Bentesjö – ”IP4 trivs alltid bäst på ett hemligt kontor där ingen annan än jag får vistas och med lite tv-tittande som underhållning! ;)”
admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.