Syncopy vs Pastebot, kopiera text/bilder mellan Mac och iPhone

Trött på att synca iPhonen med iTunes hela tiden för att få över en bild? Eller har du bara tröttnat på skicka mejl till dig själv för att få över en text till din iPhone? Tja det finns faktiskt två riktigt bra alternativ, en gratis och en betal app. Jag ska idag gå igenom vilken som är bäst i en VS. kamp!

___________________________________________________________________

Utmanare 1:

Syncopy

Pris: Gratis

App Store Betyg: 1 stjärna (Bara en recension… och den gjord av mig…)

Syncopy är underdogen i den här tävlingen. Men för att vara en nybörjare på spelplanen så måste jag säga att den faktiskt lever upp till sitt syfte och pris. Syncopy duger helt klart för dom som inte har lust att betala för en app med sync funktion. Syncopy klarar all text och länkar perfekt. Dock så har appen många dåliga sidor också. Tex så går aldrig menubar ikonen på en mac att gömma, så för dom som är som mig och vill hålla sin menubar så ren som möjligt är denna app inget tips! Dessutom saknar appen just nu (dock så är det lovat att det kommer väldigt snart) möjligheten att synka bilder.

___________________________________________________________________

Utmanare 2:

Pastebot

Pris: 28 kr

App Store Betyg: 4 (34 röster)

Frågan är inte nu efter att ha kollat in syncopy lite mer, om eller när Pastebot vinner. För den är redan den klara vinnaren. Dock så finns det ju en fråga, är det värt 28 spänn extra för en app som egentligen gör samma sak som gratis Syncopy?

JA! 28 kr ska nog vem som helst som faktiskt vill kunna spendera på en så mycket bättre app! Jag ska ta upp några saker jag gillar speciellt med Pastebot:

– Snygg: Appen är äckligt snygg med härliga små ljudeffekter på knapparna. Detta är inte så konstigt eftersom det är Tapbots som står bakom appen. Tapbots har alltid varit kända för att göra äckligt snygga och funktionella appar

– Smart: Till skillnad från Syncopy kan också Pastebot programmet på din mac vara helt gömt, inte ett spår av den förrens du går in i Systeminställningarna på din mac. Dessutom så kopieras all text/bild automatiskt när du har Pastebot på iPhonen igång. Detta gör att du slipper trycka flera gånger efter du kopierat text/bild för att få över bilden till din iPhone.

____________________________________________________________

Vinnare:

Hur snål du än är så finns det bara en väg att gå enligt mig. Pastebot är oslagbar och ingen app kan mäta sig med den när det kommer till det här området. Mitt råd betala 28 kr för den och njut!

(Jag ska också tillägga att jag inte hittade något bra sync verktyg för Windows användarna, men om du har fler tips på bra sync appar så skriv en kommentar och berätta!)

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.