SVT släpper app och ber om ett Ja från Steve

iphone01Uppdaterad: Vi har länge väntat på att SVT ska släppa en iPhone app för sin Play-tjänst för att kunna se på TV vart som helst och nu är det närmre än någonsin.

Idag så skickade SVT in sin SVT Play-app för godkännande hos Apple och med det blir det möjligt att se på alla SVT Plays program vart som helst i Sverige. Kvalitén på videon kommer att variera beroende på om du är på Wifi eller 3G. Så det kommer att vara lite sämre när du åker bussen till jobbet men bra när du är hemma.

Men som vi alla vet så är det inte så enkelt att komma in i App Store och det vet SVT. Men genom att skapa kampanjsajten DearSteveJobs.com hoppas dom att få Steve Jobs att säga Ja till appen. Med livesändingar direkt från Cupertino och Twitter, Facebook och YouTube så hoppas vi att dom lyckas.

Uppdatering: Nu har Apple gått ut med ett officiellt uttalande till nyhetssidan techcrunch.com: ”The SVT app was just submitted for App Store approval today. We look forward to reviewing it as part of the normal review process in hopes that it may soon join the more than 100,000 apps already on the App Store.”

iphone05iphone07

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.