Svenska flyg – håll koll på avgångar och ankomster med pushnotiser

Reser du mycket, eller har du kanske många nära och kära som ofta är ute i världen? Då kan applikationen Svenska flyg vara något för dig. Med Svenska flyg får du en överblick över 27 flygplatser i Sverige där såväl avgångar som ankomster listat i ett snyggt och lättöverskådligt gränssnitt. 

Det finns många applikationer som hjälper dig på flygplatsen. Arlanda har sin egen samtidigt som många tredjeparts-appar finns att tillgå. Det som dock får Svenska flyg att sticka ut från mängden är att den möjliggör bevakningen av avgångar, ankomster samt inrikes- och utrikesflyg via pushnotiser. Med det sagt kan du enkelt markera en flight, vare sig den skall in eller ut från fosterlandet, och få en notis om när den antingen har lyft eller landat.

”Ankomst- och avgångsinformation som publiceras i denna app är en sammanställning av information från respektive flygplats hemsida.”

Applikationen hittar närmsta flygplats via platstjänster men kan anpassas efter favoritflygplatser. Flygplatser som stödjs är bland annat Stockholm Arlanda, Stockholm Bromma, Stockholm Skavsta, Göteborg City, Göteborg Landvetter, Malmö, Luleå, Jönköping med flera.

Svenska flyg finns att ladda ner i iTunes och App Store och kostar 22 kronor.

Svenska flyg - GoodBits Sweden AB

 

admin

admin

Skribent

Dela: