Splinter Cell Conviction HD till iPad

Gameloft gör det igen och ger dig nu möjligheten att spela Splinter Cell Conviction HD på din iPad. Spelet är det senaste från den populära konsolserien Tom Clancy’s Splinter Cell, och den första versionen som kommer till iPad.

Som alltid i serien är du i Splinter Cell Conviction HD specialagenten Sam Fisher. Denna gång är det dock ett personligt uppdrag då du ska rädda din dotter som blev kidnappad. Jakten tar dig runt hela världen: från Irak till en topphemlig byggnad i Washington.

Splinter Cell Conviction HD är optimerat för iPad och ger dig en stark närvarokänsla: spring, hopp, fighter och eldstrider med handpistoler, avsågade hagelgevär, AK47 och raketgevär. Hacka dig in i datorsystem och håll dig osynlig genom att gömma dig bakom föremål.

Spelet har sammanlagt elva banor med totalt åtto olika miljöer. Genom ett stort urval av vapen där alla har olika egenskaper ges en härlig spelupplevelse som varar i upp till sex timmar. Splinter Cell Conviction HD kostar 75 kronor och finns att ladda ner i App Store.

App Store-länk: Splinter Cell Conviction HD

admin

admin

Skribent

Dela: