Siri siktar mot stjärnorna

Siri har tagit världen med storm och även om hon inte var påtänkt i slutet av sommaren 2011 välkomnades hon varmt av media, konsumenter och observatörer efter att han blivit berörd och delaktig i konversationer. För oss svenskar är dock inte Siri alls vad hon skulle kunna vara och vi väntar tålmodigt på vidare kompatibilitet. Väntan på hennes stora genombrott inom musikbranschen är dock till syvende och sist över och vi kan redan nu få höra hennes första singel. 

Det är Scoopertino som med glädje meddelar att genombrottet nu är ett faktum och att hennes första singel Stairway to Heaven har sålt multum. Apple med Siri i front har sålt hela 14 miljoner exemplar av Led Zeppelins kultlåt och Tim Cook har nu fått blodad tand. I ett pressmeddelande meddelar Cook att Siri ska få sjunga alla tolv miljoner spår som finns i iTunes och således skapa en ny musikkultur.

Delar av stjärnans första framträdande går att se i följande video.

Och nej för er som eventuellt tror att detta är sant så måste jag tyvärr göra er besvikna. Jag kunde dock inte hålla mig för skratt när jag såg detta fantastiska framträdande och tänkte att det kan få liva upp denna mulna söndag.

Källa: Scoopertino [Via]

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.