Signera 4.0.1 samt 3.2.1 omgående!

För knappt två dagar sen lanserade Comex sitt verktyg JailbreakMe som tros vara kulmen för jailbreakcommunityn. Nu säger både Comex och Musclenerd att Apple åtgärdar problemet omgående till nästa uppdatering, detta i sin tur gör att signeringen och lagringen av SHSH är viktigare än någonsin.

Ja alla dessa termer kan nog förvirra en tillräckligt. För många är det här med signering helt främmande medan andra tar det på fullaste allvar. Över lag är det dock något som alla bör ta till sig, oavsett om dom använder jailbreak eller inte. Genom att signera enheten som det kallas finns möjligheten att nedgradera mjukvaran i framtiden. Det vill säga det går att gå från exempelvis 4.0.1 tillbaka till 4.0 om det skulle behövas.

Att detta är så pass aktuellt som det är nu är just för att JailbreakMe är det lättaste jailbreaket som någonsin lanserats. För att kunna ta del av det här verktyget i all framtid gäller det således att möjligheten att backa tillbaka efter en eventuell uppdatering finns. Musclenerd rekommenderar en signering, Comex rekommenderar en signering, jag rekommenderar en signering.

För att signera iPod, iPhone eller iPad se denna guide. Fråga om något är oklart!

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.