Sex månader sedan nystarten på iPhoneguiden.se

Nu har iPhoneguiden.se funnits i ungefär sex månader sedan nystarten. Det har varit riktigt roligt att driva sidan och det blev bättre än väntat. För varje vecka som går pekar besökarstatistiken uppåt, vilket är jätteroligt.

Nu är vi fyra personer som jobbar på sidan, Olle Eriksson, Herbert Striem och medarbetarna Marco Hyyryläinen och Sebastian Eldin. Medarbetarna gör ett bra jobb och vi är glada att ha dem med på sidan. Om du också vill vara med på sidan kan du läsa information längre ned i inlägget.

Största anledningen till att jag lade upp det här, är att vi vill höra från er vad ni tycker om iPhoneguiden.se. Vad som är sämre, vad som kan förbättras och vad som saknas. Allt från utseendemässigt till innehållet på sidan. Skriv allt som kan göra sidan bättre. Ni kan kontakta oss via formuläret här eller skriva en kommentar nedan.

Vi söker nya medarbetare

Vi söker även nya medarbetare till sidan. Nyhetsskribenter, recensenter för applikationer och skribenter som ägnar sig åt tips och guider. För att vi skall lyckas med detta på bästa sätt behöver vi fler engagerade medarbetare, som brinner för sitt intresse och tycker det är kul att skriva om det. Men det får inte bli ett måste, det ska vara en rolig ”grej”.

Nyhetsskribenterna skriver nyheter om allt som har att göra med iPhone, iPod Touch och även den nya iPad. Som nyhetsskribent bör du ha ett stort intresse inom vårt område och vara uppdaterad inom Apples iPhone. Du bör också behärska det svenska språket på ett bra sätt.

App-recensenterna skriver eller videorecenserar applikationer till iPhone och iPod Touch. Det är både spel och program. Du som recensent bör veta hur du skriver och formulerar en recension på en någorlunda sätt. Samt behärska det svenska språket. Vill du videorecensera kan du kontakta oss för mer information.

Tips- och guideskribenterna skriver allt från korta tips till längre guider som t.ex. hur du byter ikoner på iPhone OS. Du bestämmer själv. Du bör skriva en beskrivande och lättfattad text samt behärska det svenska språket.

Om du känner att något av dessa skulle passa bra till dig kan du kontakta oss på [email protected] eller via formuläret.

Sen får ni inte glömma bort att följa oss via Twitter och RSS samt bli ett fan på Facebook.com.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.