iPhoneGuiden.se

Numera finns det nästan oändligt med saker du kan köpa till din iPhone. Det kan vara allt från tillbehör som olika skal och skydd, till olika praktiska appar som underlättar i vardagen på olika sätt. Så låt oss titta lite närmare på vilka smarta prylar och tjänster du kan skaffa till din nya iPhone.

Skal är både praktiska och snygga

Det finns mobilskal i alla former och färger. Ett sådant hjälper dig först och främst att skydda din iPhone. Något av det tristaste som finns är att köpa en ny telefon som sedan går sönder efter ett kort tag på grund av att du glömt bort att skydda den.

Men ett skal kan också förhöja utseendet på mobilen. Det går dessutom alldeles utmärkt att köpa flera mobilskal i olika färger. På så sätt kan du matcha din telefon till olika kläder och tillfällen. De finns också skal i varierande material, till exempel i silikon eller läder.

Skärmskydd för att undvika sprickor

Om du vill att din iPhone ska vara riktigt bra skyddad ska du inte glömma att köpa till ett skärmskydd. Det hjälper effektivt till att skydda glaset om du tappar mobilen eller på något sätt slår i en vass kant eller liknande. För det mesta är det då enbart skärmskyddet som går sönder om du har ett sådant på.

Skyddet är så pass tunt att du inte märker av det och mobilen fungerar givetvis precis som vanligt. Du kommer helt klart att tacka dig själv den dagen olyckan är framme, vilket händer oftare än vi tror. Det är kort och gott en billig extraförsäkring.

Plånbok och fodral i ett

Att ha alla konto- och kreditkort tillsammans med telefonen har blivit något som många föredrar. Det gör du enkelt genom att införskaffa en plånboksfodral till din iPhone. Den ger ett bra skydd och du kan förvara kort och sedlar i de fack som finns tillgängliga i fodralet. De finns i många material och färger, bland annat kan du kolla in här för olika alternativ.

Häng med in i framtiden och använd Apple Pay

Om du är trött på att bära runt på en plånbok som tar upp plats i fickan eller väskan är det dags att skaffa Apple Pay. Med Apple Pay kan du enkelt betala var du än är, genom att blippa telefonen i kortmaskinen, i matvarubutiker, på tunnelbanan, när du åker taxi eller när du är på restaurang. Det är ett smart sätt att göra vardagen ännu lite enklare för dig.