Rykte: Får nästa generations iPhone en större skärm?

Knappt har röken lagt sig efter lanseringen av ”The new iPad” förrän nya rykten börjar ta fart. Denna gång gäller det nästa generations iPhone som spås få en större skärm.

iPhone 5 rumors next generation
En av alla spekulationer i hur den nya generationens iPhone kommer att se ut är huruvida vi kommer att få se en modell som har en större skärm än sina föregångare. Enligt rykten skulle det lanseras en modell där skärmen mäter 4,6 tum vilket är betydligt större än dagens 3,5 tum. Apple har fått ta mycket kritik gällande detta eftersom flertalet konkurrenter redan tagit klivet och skapat mobiltelefoner med en skärm större än 4 tum vilket inneburit att Apple är bland de sista ut att ta detta kliv. Om detta är ett medvetet drag från Apples sida eller inte går det bara att spekulera i, men ska de ha chans att hänga på i den utvecklingen bör nästa modell få en större skärm.
Rykten iPhone 5 större skärm
Vidare gör rykten gällande att vi kommer få en iPhone i ett tunnare utförande, så kallad ”teardropdesign”, samt 4G LTE vilket gör att batterifrågan blir intressant, för vill Apple inte få samma problem gällande batteritiden som man fick med iPhone 4S är detta något man bör se över ordentligt.

Sista ryktet ut är att man planerar att släppa den nya generationens iPhone under andra kvartalet, men eftersom det inte finns något bekräftat kring detta så får det vara ett fortsatt rykte.

Källa:www.redsn0w.us

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.