Rykte: Apple tänker släppa en iPad mini?

För en tid sedan snurrade det rykten om att Apple tänkte lansera en mindre variant av sin succé iPad. Detta rykte lämnade sen rampljuset, men nu verkar det som dessa rykten kommer ta fart igen.

Det är Kotaku som i en rapport hävdar att Apple planerar att lansera en mindre modell av iPad, kallad iPad mini och skulle få prissättningen 249 US$ till 299US$.

Så här skriver Kotaku i sin rapport:
NetEase claimed that the device will be released around the third quarter of this year to ”counter attack” the upcoming Windows tablets. The report further claims that the devices will cost anywhere from US$249 to $299 and that there will be an initial 6 million units ready for launch.

Det har, som nämns ovan, varit en del prat om en iPad med skärmformatet 7,85 tum. Senast visade Daring Fireball: s John Gruber att Apple har en sådan iEnhet i sitt labb men att det inte finns några uppgifter på när man kommer lansera den.

Enligt uppgifter från Korea Times har en anställd hos Samsung berättat att Apple planerar att lansera en mindre iPad i år vilket kommer att bidra till att Apple stärker sitt avtal med Samsung till $ 11 miljarder kronor.

Bilden nedan visar hur en iPad mini skulle kunna se ut.

Om det ligger någon sanning i detta rykte vet som vanligt bara Äppelfabriken själva, men jag är inte förvånad om Tim Cook inom en snar framtid visar oss en krympt iPad.

Källa:iclarified

admin

admin

Skribent

Dela: