Rykte: 7-tum iPad står fortfarande på agendan?

Diskussioner runt den kommande generationens iPad har varvats med påståenden om en mindre, mer bärbar enhet. Det har vid upprepade tillfällen gått att läsa om en enhet med en display på 7-tum och trots åtskilliga experters uttalanden om att detta är falskt är återigen 7-tummaren i hetluften. Det är Ezra Gottheil, analytiker för företaget Technology Business Research, som nu menar på att den mindre läsplattan är verklighet.

Enligt Gottheil har en liten iPad alltid varit med i kalkylerna. Tiden har dock inte slagit in ännu för att ge den andrum och om förutsägelserna stämmer kommer även den tredje generationens iPad att levereras i en storlek då marknaden fortfarande tillåter det.

Gottheil went out on a smaller limb for another pair of predictions, saying that he expects Apple to roll out a smaller 7-in. iPad — though not at the upcoming event — and perhaps tout a specially-designed wireless keyboard-case accessory for its tablet.”

Skulle en mindre version av iPad lanseras är frågan om en större iPhone efterfrågas. Marknadens behov är alltid svårt att förutse och Ezra Gottheil:s ord är än så länge bara antaganden. Påståendena stödjer dock DigiTimes senaste rapport som också gör anspråk på en mindre iPad då konkurrensen har ökat och där både Amazons Kindle och Asus Eee Pad Transformer Prime nu finns på marknaden.

Källa: Computer World [Via]

Taggar:
admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.