Registrera ditt UDID för iOS 5

Jag har fått flera frågor på hur man enklast installerar iOS 5 beta 1 i ett fungerande skick och faktum är att det enklaste sättet är att registrera sitt UDID. Vare sig man vill eller inte lönar det sig i och med att en jailbreakad beta av iOS 5 inte går att ringa eller SMS:a med.

Det finns flera sidor som erbjuder en att registrera sitt UDID, några billigare än andra och jag har letat en del och även fått ett par tips på sidor som gör det. En som verkar vara bra är iPhonebeta.com och där kostar en licens endast fyra $ vilket är motsvarande 30 kronor.

Allt görs på egen risk men som sagt, möjligheterna finns och det är bättre än att ha en obrukbar enhet. För er som dock kör iPod och iPad räcker det med att jailbreaka iOS 5 betan för att få saker och ting att lira.

Mer tips välkomnas i kommentarerna. iPhoneinfo har även rekommenderat iPhonebeta.com.

OBS: Det är en beta av en anledning, programvaran har många buggar och är bara gjord för att utvecklare ska få testa sina applikationer innan den slutgiltiga versionen släpps. Installera INTE iOS5 på någon enhet du har behov av att kunna använda utan buggar!

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.